Gratis offerte
  • Uitgebreid gamma kachels
  • Kwaliteitsproducten
  • Gratis offerte
  • Volledige montage
  • Eigen installatiedienst
  • Bijzetten inox schoorsteen
  • Showroom op afspraak
  • Korte leveringstermijn
Acties

Toppers

Ofyr Classic Storage en Butcher Block (Corten staal)

OFYR kooktoestellen

OFYR werd bedacht en ontwikkeld door Hans Goossens: "dit concept creëert een wijde cirkel van warmte die familie en vrienden bij elkaar brengt", wij kunnen niet anders dan het met hem eens zijn. De toestellen zijn uitnodigend om samen te koken, zomer, herfst, winter en voorjaar. Of om als restaurant of cateraar te koken voor grote gezelschappen. De toestellen combineren een uniek design en functionaliteit in één ontwerp en voegen ongetwijfeld een nieuwe definitie toe aan 'buiten koken'. Wij hebben diverse toestellen staan; de Ofyr Classic Storage, Ofyr Island en Ofyr Concrete.   


Höfats Cone praktische kolen barbecue

Höfats Cone barbecue

Met dit model barbecue hebben we een prijswinnaar in huize Kachelservice. De Cone won de German Design Award in 2017 en de RedDot Design award daarvoor. Een praktische kolenbarbecue voorzien van een handig (vast) deksel met aanpasbare warmtebron die u in de hoogte of in de laagte kunt verstellen. Nog functioneler wanneer u de barbecue aansteekt met de Dauerbrenner grill briketten of rook- en geurarme kolen van Kohle.


Superpromo


Acties

Franco Belge Savoie

Het jaargetijde speelt eigenlijk geen rol; op frisse avonden is er niets zo gezellig als knus bij het haardvuur te zitten. De Savoie houtkachel van Franco Belge is onze SUPERPROMO! Deze gietijzeren houtkachel met groot raam en een vermogen van 8 kW is een tijdloze kachel. Met een rendement van 76% en geschikt voor houtblokken tot 40 cm voldoet dit houttoestel perfect aan de hoge normen die heden ten dage worden gesteld aan houtkachels. Afmetingen (b x h x d) 535 x 663 x 407 mm. Te bezichtigen in onze showroom (niet-brandende opstelling).

Van € 1.139,- voor € 909,- (uw korting € 230,-)
Prijs is exclusief btw en exclusief montage.


Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief montage.


Deel deze pagina


Gewijzigde SHOWROOM openingstijden: WOE&VRIJ van 09 tot 17u - ZA&ZO van 12 tot 16u