Gratis offerte
  • Uitgebreid gamma kachels
  • Kwaliteitsproducten
  • Gratis offerte
  • Volledige montage
  • Eigen installatiedienst
  • Bijzetten inox schoorsteen
  • Showroom op afspraak
  • Korte leveringstermijn
Onderhoud en Herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Ook uw pelletkachel heeft zorg nodig

Uw kachel heeft onderhoud nodig om een goede werking te garanderen. Door de bank genomen gaat een goed onderhouden toestel langer mee! Bij sommige pelletkachels zal de vraag om onderhoud in het display verschijnen na een x-aantal branduren. Dit is echter niet bij alle merken het geval. Wij adviseren u om uw pelletkachel een jaarlijkse onderhoudsbeurt te (laten) geven, voor of na het stookseizoen. Vanzelfsprekend onderhouden wij op aanvraag alle kachels die door ons zijn geïnstalleerd, tegen een vast onderhoudstarief. Kachelservice voert daarnaast ook onderhoud uit aan kachels die niet door ons werden geplaatst, zelfs aan kachelmerken die zich niet in ons leveringsgamma bevinden.

Vanzelfsprekend bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparatie van uw pelletkachel. Geeft u, wanneer u ons contacteert, wel het merk en type door aub. U contacteert ons via het nummer 03 666 85 87 (vanuit B) of via 0165 788 120 (vanuit NL) of per mail via info@kachelservice.be.

Stookt u uw pellettoestel intensief (bijvoorbeeld als hoofdverwarming) is het raadzaam, zelfs 2 x per jaar een grote onderhoudsbeurt uit te (laten) voeren. 

Als erkend schoorsteenveger kunnen wij trouwens ineens de schoorsteen van uw andere verwarmingstoestellen reinigen. Wel zo gemakkelijk voor u! Bel of mail ons voor meer informatie en tarieven.

Voorbeelden

Klik op de foto's om te vergroten
Kachelservice voert ook het onderhoud uit. Hier ziet u een Palazzetti, Nicoletta. Verwijderen van onderdelen uit de pelletkachel. Onze monteurs controleren en reinigen. Ventilator vol stof en vuil. Schoonblazen van de ventilator. De pelletkachel werkt weer prima! Weer gerust genieten van de weldadige warmte. Herstelling pelletkachel Palazzetti, bouwjaar 2007 Controleren diverse functies Ontstekingskaars hersteld kachel werkt als vanouds

Deel deze pagina


*** ZA en ZO 19 en 21 oktober GESLOTEN *** nog div. showroomkachels met STRAFFE korting *