05.10.2014

Openingstijden tijdens de feestdagen

In november en december zijn wij zaterdag en zondag geopend!

De feestdagen staan voor de deur. Gezelligheid en warmte kenmerken de feestelijke activiteiten. Onze kachelservice showroom is tijdens de weekenden, ook tijdens de kerstvakantie, geopend.

Zaterdag 20 en zondag 21 december zijn wij zoals gebruikelijk open van 12 tot 17 uur.
Evenals dat wij u op zaterdag 27 en zondag 28 december graag verwelkomen.

Genieten van diverse feestelijke activiteiten doen wij echter ook waardoor onze toonzaal gesloten is op:
- woensdag 24 december vanaf 14 uur
- donderdag 25 en vrijdag 26 december
- donderdagmiddag 31 decembervanaf 14 uur
- vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 januari

Wilt u op een andere dag dan onze sluitingsdagen graag een afspraak maken om diverse kachels te bezichtigen en de mogelijkheden voor plaatsing van een houtkachel, pelletkachel of combikachel bij u thuis in alle rust te bespreken? Bel ons via 03 666 85 87 (B) of 06 23 13 03 04 (NL) om een afspraak te maken.

Wij wensen u fijne feestdagen toe!

06.09.2014

Open-deur-week in september

Open-deur-week van 19 tot en met 28 september!

De zomervakantie is voorbij, de herfst nadert en Kachelservice bereidt zich voor op het nieuwe winterseizoen. De showroom in Essen is verder uitgebreid, veel toonzaalmodellen van het voorgaande seizoen zijn verkocht, nieuwe kachels hebben hun intrede gedaan. U bezichtigt bij ons een kleine 30 modellen; pelletkachels, houtkachels, combikachels (hout en kolen), buitenhaarden en een houtfornuis. Circa 10 modellen laten wij voor u branden. We nodigen u graag uit een kijkje te nemen. 

We zijn er voor u op de volgende dagen en tijden:
- vrijdag 19 september van 09 tot 21 uur
- van zaterdag 20 tot en met donderdag 25 september van 09 tot 17 uur
- op vrijdag 26 september van 09 tot 21 uur
- op zaterdag 27 en zondag 28 september van 09 tot 17 uur

Geen tijd tijdens de open-deur-week? Geen nood; dan brengt u gewoon een bezoekje tijdens onze reguliere openingsdagen van maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur (na sluitingstijd ook op afspraak mogelijk). Op zaterdag en zondag zijn wij open op afspraak. Bel ons gerust via 03 666 85 87 (B) of 06 23 13 03 04 (NL) om een ontmoeting in onze showroom te plannen.

Graag tot ziens!
Open-deur-week in september

05.09.2014

Pellet-start-seizoen-actie

Kachelservice levert kachelbrandstof!

U kunt ook bij ons terecht voor pellets, hout en kolen! Wij leveren topkwaliteit houtpellets per zak van 15 kg of per pallet met 72 zakken. Losse zakken kunt u direct bij onze showroom (in Essen) kopen. Een pallet wordt bij u thuis geleverd op dinsdag of zaterdag naar uw keuze. 
Vanwege de start van het stookseizoen loopt er tot nader bericht een 'pellet-start-seizoen-actie' met 10 euro palletkorting.
Ook voor uw brandhout bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren een mix van es, els, eik en berk, verpakt per m3 gestapeld op een pallet. Ongeacht hoeveel m3 u bestelt, alles wordt verpakt per m3 aan huis geleverd op dinsdag of zaterdag (volgens uw voorkeursdag).

Natuurlijk ontbreken de kolen niet. Bestellingen kolen worden - net als brandhout - direct aan huis geleverd. Contacteer ons voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Pellet-start-seizoen-actie

08.08.2014

Actie: korting op showroommodellen

10 tot 15% korting op showroom modellen

Het is hoogzomer. Wij zijn ondertussen echter druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe stookseizoen. Dat houdt onder andere in dat we diverse kachels uit de showroom gaan vervangen door andere modellen. Op de huidige pellet- en houtkachels, evenals tuinhaarden, verstrekken wij een korting van 10 tot 15%. Kom eens zien en sla uw slag!

De showroom van Kachelservice bevindt zich in Essen (in Roosendaal bevindt zich een kantoor). Onze showroom is open van 09 tot 17 uur. Op doordeweekse avonden en in het weekend zijn wij open op afspraak. Ook tijdens opening gedurende kantooruren kunt u een afspraak maken. Dan weet u zeker dat er iemand voor u klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden en u een goed advies te geven. U bereikt ons via 03 666 85 87 of via 0496 65 42 97 of vanuit NL 06 23 13 03 04.

06.06.2014

Zondag 8 juni Pinkstermarkt in Kalmthout

Zondag 8 juni is opnieuw een kleine greep uit ons grote gamma te bezichtigen op onze stand tijdens de straatfeesten in Kalmthout. We stellen onder andere de Rotshaard van Buntfires op (buitenhaard met barbecue-mogelijkheid), de Cuba van Thermorossi (pelletkachel), de Dorina van La Nordica-Extraflame (pelletkachel) en de Petit Carvin van Godin (houtkachel). Is het te druk op de markt, of heeft u geen tijd om naar de pinkstermarkt te gaan? Geen nood, spring dan binnenkort even binnen in onze showroom aan de Kalmthoutsesteenweg 290 te Essen. Tijdens kantooruren is daar doorgaans iemand aanwezig om u te verwelkomen. Wij wensen u een leuk pinksterweekend!

Zondag 8 juni Pinkstermarkt in Kalmthout

22.05.2014

Open-deur-dagen

Bezoek zaterdag 31.05 of zondag 01.06 onze binnen- en buitenshowroom te Essen
Binnenkort hebben we onze eerste open-deur-dagen en officiële opening van de showroom. Beide dagen demonstreren we onze tuinhaarden, buitenkachels, buitenoven, pelletkachels en houtkachels. Bekijk ons demodak, informeer naar de mogelijkheden van het reinigen of coaten van uw dak, bespreek de mogelijkheden tot het verbeteren van uw schoorsteen of zie eens naar de infrarood terras- en verandaverwarmers. Er is ook een vertegenwoordiging aanwezig in LED-verlichting. Loop vrijblijvend eens bij ons binnen. Wij heten u van harte welkom!
Open-deur-dagen

12.05.2014

Veelzijdig kachelaanbod

Ons kachelaanbod is compleet. Kachelservice biedt u hout-, pellet, en kolenkachels aan evenals combinatiekachels (hout en briketten, hout en pellets, hout en kolen). Ook een gamma buitenhaarden - al dan niet in combinatie met barbecuefunctie - treft u bij ons aan. U kiest bij ons uit:

Bodart § Gonay  -  Buntfires  -  Dovre  -  Godin  -  Jacobus  -  La Nordica Extraflame  -  Nordpeis  -  Palazzetti  -  Thermorossi  -  Wanders.
Inbouw, voorzet, vrijstaand en op maat gemaakte inbouwhaarden, evenals buitenhaarden. Langzaam maar zeker breiden we het overzicht op onze website uit, zodat u in de loop der tijd alle merken kunt bezichtigen.

01.03.2014

Marco Service ook verdeler van Palazzetti, Godin, Wanders, Jacobus en Nordpeis

Marco Service (Kachelservice) is verdeler van het welbekende merk Palazzetti. Deze Italiaanse fabrikant - gevestigd in Porcia - ontwerpt en produceert haarden en kachels op basis van technologische en esthetische standaarden waarbij respect voor de natuur heel belangrijk is. Deze bedrijfsfilosofie maakt dat na 50 jaar productiviteitt Palazzetti tot de marktleiders behoort.

Voor Marco Service betekent dit een enorme verruiming van het totale kachelaanbod. De Belgische importeur voert namelijk naast Palazzetti ook het Noorse merk Nordpeis (gespecialiseerd in houtkachels), het Franse Godin (hout- en kolenkachels) en de Nederlandse merken Wanders en Jacobus (houtkachels). 'Met deze uitbreiding bieden we onze klanten vrijstaande, inzet, inbouw en hangende kachels op pellets, hout of kolen. De uitdrukking voor ieder wat wils berust wat ons gamma betreft beslist op de waarheid', geeft eigenaar/zaakvoerder Marco Hoefnagels aan. 'We zijn druk bezig om onze - nog altijd huiselijke - showroom flink uit te breiden. Geïnteresseerden kunnen een aantal kachels bekijken en belangrijker nog; de warmte voelen omdat de meeste showroom modellen daadwerkelijk branden'. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om deze showroom aan de Kalmthoutsesteenweg 290 te Essen te bezoeken. Marco Hoefnagels of een medewerker staat u graag te woord.

Marco Service ook verdeler van Palazzetti, Godin, Wanders, Jacobus en Nordpeis

20.02.2014

Batibouw Brussels Expo

Marco Service is diverse dagen vertegenwoordigt tijdens de Batibouw op de stand van de Belgische importeur van Thermorossi en La Nordica-Extraflame. Op maandag 24 en vrijdag 28 februari staan onze medewerkers u graag te woord op stand 6-405B. U kunt de stand vanzelfsprekend bezoeken tijdens de gehele beursperiode van 20.02.14 t/m 02.03.14.

03.01.2014

Verdeler van hout- en pelletkachels van de Italiaanse merken La Nordica Extraflame en Thermorossi

Sinds januari 2014 is Marco Service een samenwerkingsverband aangegaan met de importeur van La Nordica Extraflame en Thermorossi. 'Het jaar 2014 is voor ons prima van start gegaan', vertelt zaakvoerder/eigenaar Marco Hoefnagels. 'Ons bedrijf is nu officiële verdeler van twee Italiaanse kwaliteitsmerken hout- en pelletkachels. Een bedrijfsactiviteit die al lang op het verlanglijstje stond'. Niet zo verwonderlijk want de verkoop en installatie van deze verwarmingstoestellen sluiten perfect aan op het schoorsteenvegen en alle daaraan gerelateerde werken waarin Marco Service al ruim 14 jaar gespecialiseerd is. Bezoek de site kachelservice voor meer informatie.

Verdeler van hout- en pelletkachels van de Italiaanse merken La Nordica Extraflame en Thermorossi

archief : 2023   2022   2021   2020   2019   2018   2017   2016   2015   2014   2013