Veel meer dan kachelverkoop

U koopt een hout-, pellet-, of kolenkachel en dan?

Wij maken met u een afspraak voor de leverings- en installatiedatum. Op die overeengekomen dag leveren en installeren onze medewerkers uw kachel. Na het uitvoeren van de test run, krijgt u uitleg over de bediening van uw toestel. U ontvangt tevens een uitgebreide bedieningshandleiding.

Totaal kachelservicepakket

Wij doen meer dan alleen verkopen. Marco Service biedt u een compleet pakket. Heeft u een nieuwe kachel gekocht ter vervanging van een oude? Dan controleren wij eerst uw bestaande schoorsteen, vegen die indien nodig en vervolgens sluiten wij uw nieuwe kachel aan op het bestaande rookafvoerkanaal. Is uw nieuwe kachel bedoelt als bijverwarming en is derhalve een extra schouw noodzakelijk? Dan creƫren wij een nieuwe inox schoorsteen voor uw nieuwe kachel. Door de zijmuur of het plafond, net zoals u wenst en toegespitst op de mogelijkheden die uw woning en kachel bieden. Het monteren van inox schoorstenen en/of het plaatsen van inox flexibels is voor ons dagelijks werk.

Voor alle installatiewerken (aansluiting op een bestaande of nieuwe inox schoorsteen) ontvangt u een aparte prijsopgave op maat na bezichtiging van de bestaande situatie. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Onderhoud

Een pellet- of houtkachel, alsook het rookafvoerkanaal vraagt om een jaarlijks onderhoud (of na circa 2000 branduren). Met het oog op de garantie adviseren wij u om dit onderhoud door onze medewerkers te laten uitvoeren. Uiteraard bent u daartoe niet verplicht. Het voordeel van ons bedrijf is dat onze medewerkers bekend zijn met u, uw kachel en uw schouw.

Samengevat

Het complete pakket nog eens op rij:

  • Marco Service verstrekt u voor aankoop een gratis offerte van de montagekosten
  • Marco Service controleert uw bestaande rookkanaal
  • Marco Service monteert een extra rookafvoer indien nodig
  • Marco Service levert en installeert uw kachel
  • Marco Service geeft u 2 jaar garantie op uw toestel, montage en inox schoorsteen
  • Marco Service voert jaarlijks onderhoud uit

Kortom; wij spreken met recht van een totaal kachelservicepakket!

Kachel-installatie uitvoeren in eigen beheer

Natuurlijk bent u vrij om uw kachel in eigen beheer te installeren. Realiseer u dan dat het btw-tarief van de kachelprijs van 6% verandert naar 21%.

Doorsnede woning inox schoorsteen